SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Officiële Nationale Bevrijdingsuitgite ter herdenking van Vrede en Vrijheid in Nederland
Deze GRATIS strikt gelimiteerde herdenkingsmunt is nu beschikbaar voor u
Nationale Bevrijdingsuitgifte
Nationale Bevrijdingsuitgifte

Ja, ik wil de Officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte "Vrede en Vrijheid" in Nederland graag bestellen!

De Officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte "Vrede en Vrijheid" in Nederland is vanaf vandaag te bestellen en kan ieder huishouden in Nederland intekenen voor een exemplaar. Opdat we niet vergeten, kunt u vandaag GRATIS in het bezit komen van de officiële Nationale bevrijdingsuitgifte. Opdat we niet vergeten welke ontberingen Nederland en haar bevrijders hebben doorgemaakt om ons in Vrede en Vrijheid te laten leven. Een herinnering aan het voorrecht om ons leven in vrijheid te leven.

Specificaties

Thema
Nationale Bevrijdingsuitgifte
Metaal
Verzilverd
Gewicht
18 gram
Oplage
Strikt gelimiteerd
Diameter
33 mm
Kwaliteit
Hoogste
Jaar van uitgifte
2020
Limitering
Max. 1 gratis per huisadres
Bevrijdingsuitgifte
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels voor vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.